הנחיות לשבת

לקוחות יקרים,

האוכל שמסופק לכם ע"י "קייטרינג כשר הזן את הכל" הינו אוכל טרי, אשר נמצא בטמפרטורת החדר.
על מנת לשמור על טריות האוכל יש לנהוג ע"פ הנחיות הקייטרינג.

  1. האוכל מגיע מסומן במס' סידורי (לדוגמא קייטרינג 8 – ערב שבת, 9 – שבת בוקר, 10 – סעודה שלישית) .
  2. עם הגעת האוכל יש להוציא את המגשים מהקרטונים ולפרוס את המגשים בחדר ממוזג, יש לפתוח מעט את נייר הכסף כך שיכנס אויר קר לאוכל. יש להכניס למקרר רק אוכל קריר.
  3. אין להכניס אוכל חם למקרר !
  4. ישנם מאכלים שהינם רגישים יותר ויש לשים לב ולנהוג ע"פ ההנחיות הנ"ל – בקר, פרגיות, אפונה, שעועית, לשון, ירקות מוקפצים, קוסקוס ועוף מוקפץ סיני.
  5. פלטה – יש לשים את המאכלים הרגישים (בקר, פרגיות וכו') לבד במקום הכי חם בפלטה, כך שיקבלו חום חזק ויתחממו מהר מעל 50-60 מעלות.
    אוכל שנמצא בחימום של 35-50 מעלות לזמן ממושך, מפתח חיידקים מהר ומחמיץ, גם כשזה אוכל טרי .
  6. יש לציין כי המקרים בבתי הכנסת בד"כ אינם תעשייתיים וישנים כך שאינם מסוגלים לספק קור של 4 מעלות ובמיוחד בקיץ בימים חמים ולכן יש להערך בהתאם.