לקוחות יקרים,
האוכל שמסופק לכם ע"י "קייטרינג כשר הזן את הכל" הינו אוכל טרי, אשר נמצא בטמפרטורת החדר.
על מנת לשמור על טריות האוכל יש לנהוג ע"פ הנחיות הקייטרינג.
- האוכל מגיע מסומן במס' סידורי (לדוגמא קייטרינג 8 – ערב שבת, 9 – שבת בוקר, 10 – סעודה שלישית) .
- עם הגעת האוכל יש להוציא את המגשים מהקרטונים ולפרוס את המגשים בחדר ממוזג, יש לפתוח מעט את נייר הכסף כך שיכנס אויר קר לאוכל. יש להכניס למקרר רק אוכל קריר.
- אין להכניס אוכל חם למקרר !
- ישנם מאכלים שהינם רגישים יותר ויש לשים לב ולנהוג ע"פ ההנחיות הנ"ל – בקר, פרגיות, אפונה, שעועית, לשון, ירקות מוקפצים, קוסקוס ועוף מוקפץ סיני.
- פלטה – יש לשים את המאכלים הרגישים (בקר, פרגיות וכו') לבד במקום הכי חם בפלטה, כך שיקבלו חום חזק ויתחממו מהר מעל 50-60 מעלות.
אוכל שנמצא בחימום של 35-50 מעלות לזמן ממושך, מפתח חיידקים מהר ומחמיץ, גם כשזה אוכל טרי . - יש לציין כי המקרים בבתי הכנסת בד"כ אינם תעשייתיים וישנים כך שאינם מסוגלים לספק קור של 4 מעלות ובמיוחד בקיץ בימים חמים ולכן יש להערך בהתאם.